Despre mine

Salutare! Mă numesc FOTOlescu, Romi Fotolescu. Așa cum spune și numele meu, meseria mea a fost hărăzită încă de la naștere. Încă de când eram mic tatonam domeniul fotografiei, dar de aproape 15 ani am început să profesez și am trecut de la stadiul de amator la cel de profesionist.

Am nenumărate evenimente la activ. Domeniile mele preferate de fotografiat sunt: nunțile, botezurile, nou-născuți, bebeluși și copii, familie, petreceri, natura, sportul, studio.

S.C. Studio Fotolescu S.R.L. este o firma din Pitesti care realizeaza fotografie profesionala in Judetul Arges dar si in zonele invecinate: Valcea, Bucuresti, Dambovita, Brasov, Olt. Abordam Fotografia de eveniment (nunta, cununie, botez), trash the dress, sedinta foto copii si adulti, culinara. Fotograful principal este Romi Fotolescu. Așa cum spune și numele lui FOTOlescu, meseria ia fost hărăzită încă de la naștere. Are o experinta de peste 10 ani, timp in care a trecut de la stadiul de amator la cel de profesionist. Firma este in continua dezvolare. Momentan urmam un program de finantare si dezvoltate printr-un proiect european – Start Up Nation (Start-up cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020).